PQ CAT Institut del Teatre Institut del Teatre

Convida:

Quadrienal de Praga

ACTIVITATS DE LA SECCIÓ ESTUDIANTS

NEW WAYS

bottom
close text

ACTIVITATS DE LA SECCIÓ ESTUDIANTS

NEW WAYS

L’experiència de les arts en viu és poderosament impressiva.

La PQ’15, a banda de ser una exposició d’estands sobre escenografia, ofereix molts “espais” destinats a encabir-hi múltiples formats de presentacions en viu.

Aprofitant aquest marc, l’ESAD de l’Institut del Teatre en vàrem acollir i presentar tres peces en viu a la Secció d’Estudiants.

Dins l’espai de l’estand vàrem presentar la PLATaFORMA, el resultat d’un treball final de carrera. La PLATaFORMA és un espai polivalent de representació en petit format i equipat amb recursos tecnològics adaptats a la nova mida. Permet explorar l’ús expressiu de les noves tecnologies experimentant amb elles de forma propera, com ho faria un intèrpret amb el seu instrument. Vàrem convidar a l’Adrià Pinar i a en Jan Mech a fer una sèrie d’actuacions en viu a partir de l’exploració de les possibilitats que ofereix la seva PLATaFORMA.

Dins la programació de TRIBES de la PQ’15 vàrem presentar PLECS DE SEDA. Un treball que vàren fer els alumnes d’escenografia juntament amb la escenògrafa i figurinista MONTSE AMENÓS.

A l’apartat LAB’s de la PQ’15 hi vàrem presentar el BIG BANG POP, un treball que vàren fer alumnes d’escenografia amb l’escenògraf i titellaire ALFRED CASAS.

close

Plecs de seda. © Cristina Viñas