PQ CAT Institut del Teatre Institut del Teatre

Convida:

Quadrienal de Praga

SECCIÓ ESTUDIANTS

NEW WAYS

bottom
close text

SECCIÓ ESTUDIANTS

NEW WAYS

Les diferents veus d’un territori en defineixen la seva riquesa. Els impulsos que donen els alumnes a una escola són el seu motor.

L’ESAD de l’institut del Teatre de Barcelona va donar veu i espai de joc a tots i cada un dels seus alumnes, alhora que va mostrar projectes concrets que vàrem trobar especialment significatius.

La PLATaFORMA d’Adrià Pinar explorava el terreny de l’ús expressiu de la tecnologia aplicada a les arts escèniques. El treball resultant fou una enginyosa màquina escènica amb indubtable valor artístic i infinites possibilitats d’exploració.

Dos grups d’alumnes vàren treballar els seus projectes col·lectius de cara a presentar-los a la Quadriennal de Praga; PLECS DE SEDA i BIG BANG POP.

PLECS DE SEDA va explorar les possibilitats d’aquest material, la seda, a l’hora que qüestiona la identitat de l’individu dins el col·lectiu de la tribu. No és ni el més fort ni el més intel·ligent el que sobreviu d’una espècie, és el més adaptable.

BIG BANG POP ens va convidar a un viatge imaginari a través de mons il·lusoris. Vàrem presentar una col·lecció d’objectes al carrer. Des de fora vèiem cada volum com un simple objecte, des de dins descobríem universos sorprenents.

close

Big Bang Pop. © Cristina Viñas