PQ CAT Institut del Teatre Institut del Teatre

Convida:

Quadrienal de Praga

Secció PAÏSOS I REGIONS

CATALAN WAYS

bottom
close text

Secció PAÏSOS I REGIONS

CATALAN WAYS

Aquest lema, el podem interpretar com “Estils catalans” o “Camins catalans”. Així doncs, es posa èmfasi als trets diferencials de la nostra cultura, alhora que es reconeix la categoria artística dels qui des de Catalunya han volat més enllà de les nostres fronteres.

L’objectiu fou mostrar la qualitat dels dissenyadors catalans arreu del món i reconèixer el mèrit de professionals que desenvolupen la seva feina en l’àmbit internacional com són Alfons FloresFranc Aleu i Lluc Castells.

Vàrem acompanyar la mostra d’actes que donaren cabuda a la dialèctica, a la reflexió i a les arts en viu. Convidàrem els escenògrafs Alfons Flores, Franc Aleu i Lluc Castells a compartir una taula rodona amb Montse Amenós, escenògrafa i comissària de la secció nacional. L’objectiu d’aquest acte fou el de donar veu directa als artistes que exposen a Praga, alhora que vàrem voler generar un espai de diàleg i reflexió entorn a la seva feina.

Claudia Schneider, cantant i performer contemporània, va fer tres actuacions en viu dins del mateix estand nacional de Catalunya. La seva veu va fer vibrar el contingut de l’estand, la seva presència fou momentàniament el contrapunt necessari al context visual que vàrem oferir. 

close

Estand de Catalunya. © Cristina Viñas